MELKWEG ADE 2024: PROGRAMMA COMPLEET - & WIN EEN PASSEPARTOUT!

Het is weer tijd om onszelf vijf dagen en nachten om te dompelen in de beste elektronische muziek, tijdens Amsterdam Dance Event. Van Drum & Bass, Dubstep en house tot techno en trance – alles komt voorbij in en om ons pand. Met als klapper op de vuurpijl organiseren wij een winactie en geven we een exclusief melkweg ADE passepartout weg! 

Nieuw dit jaar is Club Lab, een multidisciplinair evenement waarin ADE Lab, DJ Mag en Melkweg hun krachten bundelen. Op zaterdag bieden we ruimte aan experiment en vernieuwing, met live showcases, audiovisuele screenings en een clubnacht waarin enkele van de beste nieuwe dj’s en artiesten uit de stad worden gepresenteerd. Samen met FIBER, Intercept en LI-MA zetten we de schijnwerpers op jonge makers die grenzen verleggen en nieuwe productievormen omarmen. In lijn met onze missie om talentontwikkeling te stimuleren, krijgen vier Club Lab-winnaars zelfs de kans om door te stromen naar de line-up van de aansluitende clubnacht. 

Ook dit jaar trappen we traditiegetrouw de week af met het openingsconcert! Dit jaar brengt het Metropole Orkest een eerbetoon aan de legendarische producer J Dilla. Deze show, onder leiding van componist Miguel Atwood-Ferguson geeft het startschot voor vijf dagen aan elektronische muziek door de hele stad. 

Van indrukwekkende A/V shows door Floating Points en Ivy Lab tot clubnachten met curaties van Dave Clarke, IMANU, Oliver Heldens, San Holo, Uncle Waffles en vele anderen—ADE24 brengt een dynamisch programma vol muzikale hoogtepunten. En vergeet hardstyle-legende Brennan Heart, de RADAR-show met Vieze Meisje en Nederlands clubicoon Joost van Bellen niet. 

Daarnaast zijn we trots op de zichtbaarheid van onze campagne door de hele stad. De speciaal voor ons ontworpen campagne door Christopher NoortSander Sturing en Cyrus Cumming vind je verspreid door de hele stad - én uit zich online met een flitsende video-animatie. 

WIN!

Maak kans op een exclusief ADE Passepartout! De winnaar krijgt VIP-toegang voor elke ADE-programma in de Melkweg voor jou en een vriend(in).

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.